Arbetshelg på Ängsholmen

Förra helgen åkte jag ut till en ö som heter Ängsholmen där jag har gått på läger varje sommar sen jag var liten och nu jobbar som ledare. Vi åkte ut ett gäng vänner och rustade inför vintern. Vi tog upp båtar, bryggor, högg ved osv. Ängsholen är min favoritplats på jorden.

Lite bilder från helgen tagna av en kompis, Felix:


Kommentarer
Postat av: anna

Hejsan! Skulle vara roligt om du kunde lägga upp ditt "personliga" brev som du skickade när du skulle bli ubytesstudent. Alltså brevet alla familjer får läsa. Ska själv skriva ett men tycker det är sååå svårt så skulle verkligen behöva lite inspiration/tips på vad man kan skriva och ta med :)

2011-10-18 @ 11:45:44
Postat av: Lina

Vad roligt att du Äntligen har börjat blogga igen!! Jag älskade verkligen att läsa om ditt USA-år medan jag gick där hemma och väntade på mitt! ..Och äntligen lever jag min dröm! Härligt att du har det bra även tillbaka i Sverige igen! ;) ..jag tror jag kommer få "hemlängtan" när jag kommer tillbaka.. om du förstår vad jag menar..?;):) KRAM!

2011-10-26 @ 03:12:35
URL: http://linash.blogg.se/
Postat av: frida

Ellinor! Blogga, please! Älskade att läsa om hur du hade det i USA och skulle vara jättekul om du kunde blogga om hur det är att vara tillbaka :) Är nu på utbytesår i australien och är lite nyfiken på hur sverige är när man kommer tillbaka :)

2011-12-16 @ 19:15:44
URL: http://abitofaussie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0