Arbetshelg på Ängsholmen

Förra helgen åkte jag ut till en ö som heter Ängsholmen där jag har gått på läger varje sommar sen jag var liten och nu jobbar som ledare. Vi åkte ut ett gäng vänner och rustade inför vintern. Vi tog upp båtar, bryggor, högg ved osv. Ängsholen är min favoritplats på jorden.

Lite bilder från helgen tagna av en kompis, Felix:


Projektarbete: Yearbook!

Har sovmorgon idag men morgonpigg som jag är så har jag redan varit uppe sen sju. Kommer nog aldrig växa ífrån det där...

Efter skolan idag så ska jag tillsammans med min fina projektgrupp jobba med vårt projektarbete. Med inspiration från USA så ska vi göra skolans första årsbok!!! :D:D Vi har redan kommit i kontakt med ett tryckeri och idag ska vi sammanställa en artikel om skolans insparksfest som hölls för ett par veckor sedan. Jättekul!

Har inga bilder på min yearbook från USA men jag ska ta några och lägga upp senare.
Den enda bilden jag hittade på boken nu var tagen under vår sista skollunch när min värdbror Yero skrev i min bok:



Hittade en till bild från samma dag!


Värdsyster Anna (håller i yearbooken), crazy Hans and Natalie


Studentmössan beställd!!


Fullspäckad dag.
Dissekerade lungor och hjärta på biologin, beställde studentmössa, hade engelska - läsförståelsetest, fikade med några av mina bästa vänner, gick på ett träningspass och plugg!


Apelsin-kladdkakan som min fina vän Sandra bakade till oss idag :9

It's been a while

Hej allihopa!!!! Som jag saknat att skriva inlägg!
Jag har haft en så kallad bloggpaus som ni säkert märkt och det har att göra med att jag behövt fokusera och "återuppta"mitt liv här hemma i Sverige. Mycket har hänt sen sist...
Under sommarlovet hade jag knappt en minut fri. Umgicks med familj och träffade vänner, åkte båt, var ledare på ett skärgårdsläger, var på festival, tog det lugnt på landet osv.
I mitten av Augusti började jag skolan och jag går nu i trean på gymnasiet och jag trivs jättebra! Att vara ett år äldre än resten av eleverna spelar för mig ingen som hellst roll. I denna ålder märks inte åldersskillnader tycker jag.
Skolan är i full gång och idag ska vi beställa studentmössor (!!!!!). Helt galet! Detta år kommer att gå så himla snabbt och jag njuter varenda minut.
Om ett år i USA gick så pass fort att det nästan känns som att jag inte varit borta så har jag verkligen insett hur fort tiden går och att jag ska ta vara på den och leva i nuet. Låter kanske lite knäppt men så är det verkligen för mig.
Nu är bloggpausen över! I'm back! :D

RSS 2.0