Anatomi <3

En av mina kurser jag läser är Anatomi och Fysiologi, det är en förberadande kurs för att senare studera till att bli doktor eller liknande. Jag har inga planer alls på att bli läkare men ämnet intresserar mig iallafall. Vi har dissekerat x-antal djur och organ och förra veckan så dissekerade vi ett öga. På torsdag har vi fisk (löjligt lätt - det är ju typ som att rensa en fisk) och dagen efter så kommer vi jobba med en groda och alla dess muskler. Vår final (sluttest) är en katt. 


Min labbplats :)


Gegga!!

Glad Påsk Sverige!

Imorse åkte vi till kyrkan på mässa och efter det så åkte vi hem och fixade lite mat som vi skulle ha med oss till en knytis-släktlunch. Väl där så gömde vi ägg i trädgården för alla småbarn som de letade efter senare. Vi åt lunch där och efter det så åkte vi och hälsade på vår värdmammas bror som vi känner väl. Vi kom nyss hem och jag har ont i magen av alla sötsaker..... Godis, Cupcakes, Cheescake, godis och mera godis. BLÄK :P
Jag glömde min kamera idag så jag har tyvärr inga bilder att visa er för tillfället! Vår värdmamma tog bilder dock så jag lägger upp dem så fort jag får dem :)


Brice, jag och Anna. Vi hade aldrig träffat honom förut innan men han var den enda i vår ålder där så vi snackade rätt mycket. Hans mamma tog några bilder och la upp pa facebook :)


Innan vi gömde alla ägg i trådgården :)

Jag hoppas att ni alla där hemma hade en toppen och SOLIG påsk (Såg på min iPod att ni har fått upp till 20 grader där hemma!!!! Det är ju sommar ju!) 

GLAD PÅSK! Bilder från idag


Balboa Beach this morning.
Det skulle bara bli 19 grader idag så Anna och jag satte på oss jeans, men det visade sig bli varmare än så... Nästa vecka ska det bli 34 grader igen massa dagar i rad :):):)


Jag och Buck (Vår värdmammas dotters pojkvän, de kom hit från Arizona)


Jag ville inte blöta ner mina brallor :P


Balboa Pier




Anna och jag <3 Vi har mindre än 50 dagar kvar tillsammans....




Surfers




Ute på piren :)


När vi kom hem så målade jag ett rosa ägg :)

Imorgon ska vi till kyrkan och fira påsk med massa annar folk.

Jag har sett på internet att våren/sommaren har kommit till Sverige/Stockholm!
Jag önskar er alla en GLAD PÅSK! :D

Jag var tuff för 19 år sen....


hahah jag gillar hur min pappa lekte med mig som om jag vore en docka när jag var bäbis. Jag hade ju knappt en hjärna vid detta tillfälle så jag fattade ingenting. Solglajjorna på vettja!

Rutig skjorta

|
Detta ar en gammal bild fran forra aret pa Anna, Elijha och mig under en av anatomiklass. Vi tyckte det var lite kul att vi matchade sa bra.

Just nu sitter jag i skolan med denna skjorta pa mig och Anna har pa sin sin skjorta ocksa. Vi ser verkligen ut som systrar :P

Jag ska snart ha min sista lektion for dagen och efter det sa ska vi hem och vila upp oss en stund innan vi ska ut pa sushi bara hon och jag :) Efter mat sa ska vi mota upp lite vanner och kanske ga pa bio.

47 dagar kvar <3


Saras familj landar i USA idag!!


Jag och Sara på stranden i helgen <3 Love her

Jag pratade precis min min bror hemma i Sverige och ush vad jag saknar honom.. Idag är det bara 48 dagar kvar tills han kommer hit!!
På tal om besök från Europa:
Ikväll ska en massa utbutisar och några amerikanska studenter hem till en lärare från skolan på middag, Sara kommer tyvärr inte medverka eftersom att hennes Italienska familj kommer idag!!!!
Hon är på väg in till LA nu och jag är så excited for her! Hon har knappt kunnat sova de senaste dagarna, snuttan. 
Sara fyller 18 om några dagar och de ska ha en födelsedagsfest och hennes (riktiga)mamma ska laga Italiensk mat! Kommer bli så himla kul att träffa dom :)

Snart kommer Natalie och hämtar upp oss och vi ska hämta en annan utbytesstudent som är från Italien som vi inte träffat än eftersom att han går i en annan skola. Efter det så ska vi åka och handla lite mat, vi fyra står för sallad och efterrätt :):) Min favorit del av en middag är efterätten haha. Det spelar ingen roll hur mätt jag är, jag kan få ner efterätt oavsett vad. Jag är lite som en ko, jag har flera magar. En för mat och en för efterätt ;)

Nu måste jag fixa mig lite inför ikväll :)

Life is a beach, I'm just playin in the sand


En vanlig onsdag

Idag ringde väckarklockan kl. 5:50 som vanligt och eftersom att det är onsdag så slutade vi redan vid 1:40 som vanligt. Anna var jättetrött och åkte hem efter skolan men jag vandrade till gymmet istället en kortis och när jag kom hem så pluggade vi tills middagsdags och hade sedan middag.
När vi var klara med allt skolarbete så gick jag och Anna och spelade tennis. Vi har två upplysta tennisplaner här i området där vi bor så vi gick dit och spelade lite. Anna är proffs och hon har försökt att träna upp mig lite. Ska jag vara ärlig så får jag iväg bollen i rätt riktning ibland så jag är stolt :) Idag spelade jag bort två av de tre tennisbollarn a vi hade kvar.. hehhe oppsi.
Imorgon kväll så ska Anna, Natalie, Valentin (tyskland), Hans (Tyskland) och hans kompis från tyskland som är här och hälsar på (han bor som utbytesstudent i Wisconsin) till middag hos Ms. Barboni. Det är en lärare på skolan som vi alla utbytesstudenter känner jättebra! Vi har varit hemma hos henne på middag många gånger förut så det kommer bli kul.
I helgen är det påsk så vi får se vad vi ska hitta på :) Anna och jag gav varandra påskägg för några veckor sen och vi har redan ätit upp dom. he. he. 

Nu måste jag sova!

Sweet dreams <3

"Vi pratar svenska" - Derek, Wylie and Anna


I GOT HYPNOTIZED!!

Imorse var jag med om det sjukaste jag gjort i hela mitt liv. Alla seniors pa skolan hade en sa kallad Senior Assembly i aulan for att fa se pa en hypnoze show. Folk over 18 med en bra halsa fick ga upp pa scenen om de ville och resten av alla seniors fick kolla pa. Tillsammans med ca. 40 andra elever sa gick jag upp pa scenen och mannen som skulle hypnotizera oss borjade prata......... Efter detta sa minns jag ingenting. Vad jag fatt berattat for mig var att jag somnade pa stolen dar jag satt och jag hade lagt mitt huvud i en annan killes kna. Jag hade sovit i ca. en halvtimma.
Det var bara ungefar 15 personer som blev hypnotizerade och nar jag vaknade upp sa lag jag ner pa marken pa en helt annan del av scenen. Jag fick berattat for mig att jag hade suttit pa min stol och hypnotisoren hade sagt till mig att satta pa mig mitt seatbelt. Jag hade suttit dar helt hypnotiserad och gjort allt han sagt. Det som var lite synd var att jag vaknade upp efter bara halva showen sa jag gjorde inte sa mycket mer. Nar jag val vaknat sa satte jag min i publiken och det ar HELT SJUKT hur hypnose funkar!!!!!!!!! Som sagt sa minns jag ingenting av vad jag gjorde dar uppe pa scenen men efter att jag vaknat och jag sjalv satt och kollade pa showen sa blev jag helt chockad.
Ett exempel ar nar hypnotisoren sa till alla killar uppe pa scenen att "nar jag raknar till fem sa kommer du foda ett barn" Han raknade till fem och de fa killarna som var hypnotiserade bojade skrika och vissa till och med grata. De var exakt som att de fodde ett barn. Det satt over tusen personer i publiken och sakert over halften filmade det hela sa sa fort jag far tag pa en film sa kommer jag visa den for er. DET VAR SAAAAA SJUKT!!!!!!! Jag har aldrig sett nagot liknande! De gjorde sa himla mycket mer konstiga saker som jag maste visa ocksa.
Under tiden jag var hypnotizerad sa hade jag tydligen sprungit runt pa scenen och forsokt fanga pengar som att de regnade fran luften (detta ar vad mina vanner berattat for min efterat. Hypnotisoren hade sagt at mig att det regnade pengar och att jag var tvyngen att fanga alla.) Efterat sa hade han fragat mig hur mycket pengar jag hade och jag hade suttit och raknat dom ett tag och sen svarat pa svenska. Ingen, inet ens jag, vet vad jag sa....
Det som var lite synd var att jag sov i princip hela tiden medans jag var hypnotiserad och jag tror att anledningen ar for att det var pa engelska. Av oss elever som blev hypnotiserade sa var jag den enda som inte gjorde vissa saker som hypnotisoren sa, jag hade bara legat dar och sovit.
Nar jag fick detta berattat for mig efterat sa var det sa himla pinsamt. Jag hade legat i mitten av scenen och sovit medans resten hade sprungit runt som femaringar och skrikit och massa annat. Hypnotisoren kom fram till mig efterat och fragade hur jag kannde mig och jag sa att jag kannde mig snurrig och trott. Nar han horde min brytning och fick reda pa att jag inte var fran amerika sa fortod han varfor jag inte hade foljt hans order. Eftersom att jag inte at 100% engelsktalande sa ar min hjarna fokuserad pa svenska nar jag somnade och jag hade formodligen inte forstatt vad hypnotisoren hade sagt at mig att gora, aven fast jag skulle forstatt det om jag varit vaken. 
hahahah jag kan inte fatta hur detta kan handa med jag ar bara sa himla chockad.
Anda sen hypnosen sa har jag varit valdigt trott och dasig. Jag borjar kanna mig battre nu dock :) Det ar lite som att jag ar under ett chocktillstand..


Prom Queen?


Detta är en gammal bild från veckan innan homecoming för länge sen.

Anledningen till att jag lägger ut denna bild är för att det snart är dags för Prom. Den 7:e Maj för att vara exakt. (På min mammas födelsedag<3)
Det är nämligen så att jag blivit nominerad för Prom Court och nu i tre dagar så har vi kampanj dagar i skolan. Sex tjejer och sex killar ska röstas fram under dessa dagar och något utav dessa sex kommer att bli kronad drottning eller kung under själva prom.
Eftersom att både jag och Sara (Italien) blev nominerade så har vi en kampanj tillsammans. Vi har målat skyltar som vi satt upp runt om i skolan och imorgon ska vi ha på oss t-shirtar som vi gjort och skrivit VOTE FOR EUROPE på :) Jag har nummer 16 och Sara nummer 22 så se till att rösta!!!!! haha.

Jag kommer att ta bilder så att jag kan visa er där hemma :)

Nu måste jag sova men Godmorgon Sverige! Snart ses vi!

Min snygga bränna = kräfta


Anna, hur ska jag klara mig utan dig om mindre än två månader?


Italien + Sverige = Sant

Sara och jag på stranden i helgen. I love you! <3


At a restaurant vid stranden i helgen :)


Natalie, Anna och jag

Jag somnade i bilen.. IGEN!

VARNING FOR OSEXIGA BILDER!!!!!!!!



Solbranda lilla jag. TUR att jag hade en lang klanning pa mig!!!


Charmigt


Sara somnade ocksa....

Jag brände mig i solen idag.... trots solfaktor 30. Najs.

Min hy kommer aldrig bli densamma efter min bränskada jag fick i Sydafrika för massa år sen. Jag spejade på mig solskyddsfaktor 30 innan jag gick ut i solen och vi stannade vid poolen bara i 40 minuter men jag brände mig ändå. Anna körde pa hardcorestilen och låg ute i solen utan solskydd men hon blev inte ett dugg bränd. Jag ser ut lite som en kräfta.... Iallafall så var det 34 grader varmt idag och turligt nog så ska det bli svalare imorgon. Anna och jag ska spela tennis och kanske åka till New Port Beach :):)


Jag för några dagar sen när jag spretar på tårna ;) Fresh.

Bilder från min födelsedag

Här kommer lite gamla bilder från min födelsedag och andra kalas från förra helgen :)


Mitt födelsedagskort från Anna


Love you sister <3


My brother Yero från Tyskland


Jag, Derek och Yero


Anna och Natalie


Folket utanför Fridays där vi åt middag


Vi tjejer: Anna, jag, Natalie, Liz








Systrar och bror



När vi kom hem så hade min värdmamma köpt små prinsesstårtor till efterätt:




Dagen efter: I torsdags förra veckan så gick vi ut på en middag/musikal här i området. Maten var supergod och vi såg Singing in the Rain :)





Jag med min födelsedagsglass :)


I fredags så fyllde Liz 19 så vi hade bokat bord på en Spansk restaurang:

Hans från Tyskland, Liz, Cassandra, Natalie, Liz kompis Bret, Jag, Sara från Italien och min värdsuster Anna ifrån Holland.


Hela gänget :) (Till mamma: "Olivia" tog denna bild hehe)


Italy+Sweden=True


Sara, Natalie, Hans och Yero.


Mina vänner <3


"Anna, I'm like the little boy in UP!"


Internet är tillbaka!

Anna och jag kom ganska nyss hem från gymmet efter att ha varit där en kortis efter skolan. Just nu sitter vi båda och jobbar på et fet uppsats som ska vara inne imorgon. Kul.
På tal om skola och plugg så kan jag meddela att rektorn kom till mitt klassrum idag och delade ut så kallade Honor Student Diploma. Gissa vems namn han ropade ut? ........MITT!
Jag fick ett diplom och en liten brosh där det står Honor Student och det är meningen att jag ska sätta på den på min klänning/graduation gown när jag tar graduation. Lite ballt.
För att bli en Honor Student så måste man ha ett GPA på över 3.5. GPA är ett amerikanst sätt att mäta betyg precis som vi hemme i sverige har 2.0 osv. Lite stolt måste jag säga att jag är :)

Ikväll är det bara plugg som gäller men imorgon ska vi ut på middag med några vänner eftersom vi har en short day så vi slutar 13:40 :)
I helgen ska det bi över 30 grader igen så vi kommer förmodligen hänga vid poolen eller nåt :)

Om några dagar är det exakt två mpånader kvar tills jag flyttar hem till Sverige och ush vad det kommer att gå fort... Jag längtar. Fast ändå inte. Mina känslor är så himla blandade.


Några gamla bilder jag inte lagt upp än:

Jag och Anna är i princip stammisar på Sprinkles. DE BÄSTA CUPCAKESEN EVERRR!!


Jag somnar ALLTID i bilen. och Anna tar ALLTID en bild......... najs.


Bilder från Liz birthday dinner


Jag har inget internet i huset!

Vårt internet fungerar inte i huset, vi vet inte hur det broke down men det kommer en servicekille på onsdag och ska fixa det. Var inte oroliga :)
Jag har det super! Sitter för tillfället i en soffa på Starbucks med Anna och jag blev precis klar med min slutgiltiga 14 sidiga uppsats om romantikens syn på uppfostran. YAY!
Klockan är nio på kvällen här och imorgon är det skola och gym som gäller så vi ska snart dra hem och gå till sängs.

Denna helg har varit superkul! Ja har haft sån bloggabstinens så ni anar inte. Det är frustrarande att inte ha internet. Men som jag sa så kommer det fixa sig inom några dagar :)

Puss på er alla! Jag tänker på er. Ni finns alltid i mitt hjärta <3


My 19th BIRTHDAY!

Min födelsedag! :D:D


Till frukost åt Anna och jag rester av en tårta som Dereks (en bra vän som känner typ alla utbytesstudenter) mamma hade bakat till mig för ett par dagar sen när vi var hos dom på middag. Hon hade skrivit "Happy Birthday Ellie" på den den kristyr :D


Tröjan jag har på mig är ifrån Hollister som är ett typiskt Amerikanskt märke. Anna gav den till mig i födelsedagspresent :)


TÅRTA!!!! CHOKALD!!!!


Det första jag såg när jag öppnade dörren imorse var alla dessa ballonger!!!






I skolan klockan 7 på morgonen.. Vi skulle möta upp några vänner innan vi började så det är därför vi var där så tidigt.







 




Jag blev överraskad med fler ballonger och starbucks!! :D












Natalie, jag och Anna <3


Derek kom också och med presenter!














Jag, Michael Black och Derek

 


Vår supertunga brownie!

 





När jag kom hem från skolan så fick jag mitt paket ifrån Sverige!!!!












Jag fick Yogakläder från min gudmors kollektion Happy Buddha!! :D


Nk - typiskt svenskt




Odd Molly!










See´s Candy - chokladpraliner fån Anna :D


En klassiker! The PINK sweatshirt. Tack Anna!!!!! 







Odd Molly :) TACK MAMMA OCH PAPPA!!


Så här glad var jag!!!

Jag har massa fler bilder från ikväll också som jag kommer lägga upp imorgon. Klockan är snart midnatt här och jag ska till skolan imorgon..... Det har varit en lång och UNDERBAR dag! Jag har blivit så himla firad!

Otroligt lycklig blev jag när jag fick prata med hela familjen hemma i Sverige idag. Mamma, Pappa, Bror och pojkvän. Jag älskar er!



TUSEN TACK ALLIHOPA FÖR ALLA GRATTIS MEDDELANDEN!!!!! Kärlek till er <3  

MY PROM DRESS!! :D


Brownies for my 19th birthday







Varmt!

Har i LA ar det jattevarmt! Forra veckan hade vi 33 grader tva dagar i rad och till helgen sa kylde det ner sig men idag sa ar det 29 grader igen och imorgon ska det bli 27. Som alltid sa kommer det bli kallare till i helgen.... lite typiskt. Idag efter skolan sa ska jag till gymmet och Anna ska ivag och shoppa. Vi kommer vara ifran varandra!!!!! OH MY GOD hur ska detta ga!?!? haha. Jag fyller 19 pa onsdag sa jag at inte tillaten att folja med Anna till the mall. Men som sagt sa ska jag till gymmet efter skolan sa vi kommer ses efter det.
Ikvall ska vi baka en MEGAbrownie till mig. Det ar lite svart for anna att dolja nagot sadant och gora det till en overraskning dar hemma sa vi ska helt enkelt baka den tillsammans :)
Anna och jag ska aven gora vara paskagg till varandra idag. Vi kopte massa olika chokladagg som vi ska packa lite fint :) Jag alskar pasken!
Imorgon ska jag ut med Anna och leta efter en Prom dress till henne och vi kommer formodligen komma hem ganska sent sa det ar darfor vi kommer gora allt idag.

Sa fort jag kommer hem fran gymmet sa ska jag lagga ut en bild pa min prom dress :):):):)


Jag har inte glömt bort er!!

Anledningar till att jag inte bloggat i veckan:
* Jag gick till gymmet VARJE DAG efter skolan. Har min PT två dagar i veckan och kör resten själv. Prom is coming up...
*Var i skolan 6:45 på morgonen i tisdags för att skriva en math final som jag missade när vi flög till Arizona.
* Vi har letat efter promklänningar med vänner. Jag hittade en SUPERFIN klänning som jag MÅSTE visa er! Lägger upp en bild så fort jag kommer hem från skolan.
*Jag jobbade på en TIO SIDOR LÅNG uppsats om "Rousseau's and the Romantic's view of Education"........... jag vill siktar på ett A i Engelska och det är mycket jobb.
*Vi gick ut på middag med våra vänners mammor i torsdags. De är så himla snälla!
*Blev frågad till Prom i fredags (för femte gången....)

Tro mig. Jag har varit upptagen från 5 på morgonen till elva/tolv på kvällen. Jag skulle aldrig sluta blogga utan anledning. Jag hoppas att ni förstår mig. Lovar att updatera mer nu i veckan. Har MYCKET att berätta.

Några få bilder som summerar min helg:

Anna och jag utanför ett supergott frozen yoghurtställe Pinkberry.


Medans vi var ute och shoppade en dag så gick av en slump förbi en man som samlade in pengar för utrotningshotade fåglar. Mannen ägde minst 20 olika sorters exotiska fåglar ochj vissa av dom var riktigt tama. Jag ÄLSKAR fåglar och jag totally fell in love with this one. Vi stod och pratade i säkert tjugo minuter. Hon kunde säga Hello och Hi :)


Hon ville verkligen inte kliva av mig och mamma och pappa ser ni hur hon har burrat upp sig!? Ni skulle varit där.



Hjärta


Mina flipflops från Sydafrika gick sönder häromdagen (hade använt dom varje sommar i flera år) så Anna och jag gick och köpte nya och i affären så hittade jag även en nyare version av mina converse som jag köpte för över sju månadrer sen i New York....... dags för en uppdatering kanske? Detta är pinsamt! :P
Lite cool är det dock eftersom dessa skor har varit med om MYCKET. New York, LA, Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, San Diego, Santa Barbara, Palm Springs, Arizona/Gran Canyon. Är det inte lite ballt?

I lördags så var Anna och jag tillsammans med några av våra tjejer och vi sov över hos Natalie. Idag så var Anna, Sara (Italy) och jag inbjudna till en BBQ hemma hos en av våra bästa vänner Derek. Hans familj är helt underbar och de hade gjort en stor middag och en chokladtårta till mig där det stod "Happy Birthday Ellie" Jag blev så himla glad!! (Visar bilder imorgon) 
Derek lämnade precis av oss här hemma så nu ska Anna och jag sova i några timmar innan det är dags att gå till skolan :)

Jag tänker på er alla ska ni veta <3

Love you

RSS 2.0