Trött!

blää vi har massa i skolan och jag är sååå trött! Jag pallar verkligen inte sitta uppe till sent idag igen för läxor. uuhhhhhh. min sömn är viktigare än läxor för tillfället. jag kollapsar om jag inte får sömn idag igen. så mina underbara läsare. I'm off to bed!

blä jag hatar det här. nu får jag dåligt samvete.

snälla hjälp mig. påminn mig om att mina betyg under det här skolåret inte är avgörande.

jag har för höga krav på mig själv. VARFÖR!?!`


Kommentarer
Postat av: Mamma

Älskling, härmed påminner jag dig att du inte behöver ha bästa betyg i alla ämnen! Vilket du har. Samtidigt känner jag dig och vet att du har svårt attvinte göra ditt bästa! Försök att sänka dina krav på dig själv. Love you

2011-02-03 @ 06:34:37
URL: http://Ellinorinusa.se
Postat av: mormor o morfar

Lilla tokfia. Jag vill påminna dej att du inte ska kräva så mycket av dej. Vi alla vet att du är super duktig på allt. Krav på sej är bra, men inte så höga som du har.Det är bara du själv, som kan styra det Lycka till. Tusen kramar.

2011-02-03 @ 14:08:59
URL: http://ellinorinusa.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker den är jättetrevlig! Ångrar att jag inte åkte som utbytesstudent, jag får åka som au-pair efter studenten istället :)



Jag har också alltid för högra krav på mig själv, men man kan helt enkelt inte göra mer än sitt bästa!

2011-02-03 @ 21:27:11
URL: http://hedvigdanielson.blogg.se/
Postat av: bellen

Vi är små prestations-prinsessor! I'm facing the same problem just nu med utökad kurs. Det gäller väl att intala sig att man får prioritera vissa saker. Men visst känns det hemskt att veta att man egentligen kan göra något bättre. Samtidigt ska man inte må dåligt för något i onödan <3

2011-02-03 @ 22:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0