Midsommar på Blidö!


Jag satt vid vuxenbordet ;)

I år firade vi midsommar ute på Blidö och jag hade det hur bra som hellst! Stannade där några dagar och bara hade det najs. Badade i poolen, åt på Högmarsö krog och jag fick tillochmed håret färgat av mammas kompis som är proffsig på sånt :) Underbart!


"Sooommaarr, sommar och sol..."

Det går inte att ta miste på att det är sinnessjukt varmt idag. Typ hundra grader i skuggan.
Jag försökte sola imorse men det gick inge vidare eftersom min kropp började närma sig kokpunkten.
Som tur var har jag inte brännt mig än och det kan nog vara för att jag så duktigt smörjer in mig med faktor 30 och 15. Jag har brännt mig en gång (då menar jag verkligen brännt mig) och jag gör aldrig om det!

Jag har ett stooort sug efter sjön så jag ringde pappa nyss och frågade när han slutade jobba. Jag måste verkligen ut med båten och svalka mig. Vet inte heller hur mycket jag kommer hinna vara ute med båten i sommar eftersom det mindre än fyra veckor tills jag åker (SJUKT!)

Fick ett mail från mig värdpappa där han bl.a. skrev:

"Make sure you pack for HOT summer weather when you arrive but be prepared for COLD winter weather too. We will go to my parents house in Huntington Beach so do bring a bathing suit! :)"

Med COLD menar han är nästan fryspunkten som han beskrev det. Alltså noll grader. I vintras hade vi -30. Det är vad jag kallar COLD winter weather.
En till fundering jag har är hur f*n svalkar dom sig!? Jag kommer ju bo mitt i öknen...Temperaturen just nu. I USA är det natt och det är 18 grader.

Sommar i Sverige!


I måndags åkte jag in till stan när mamma slutat jobba och tanken var att vi skulle leta presenter till min värdfamilj i USA. Det slutade med att vi shoppade loss på Hötorget och åt middag i Hötorgshallen istället.
Fem liter jordgubbar och två kilo bigaråer!
Har ätit jordgubbar till frukost och jordgubbar med grädde som kvällsmål varje dag efter det... Kan inte få nog!
Hur ska jag klara mig i USA? Har de jordgubbar där?


Följ mitt år som utbytesstudent i USA!

Nu är det dags! Jag har mixtrat och trixat med designen på bloggen i timmar och tillslut fått ihop en okej grund. Helt nöjd är jag inte men det får bli till en annan gång.

I min blogg kommer jag skriva om mitt liv som utbytesstudent i Mojave desert i Kalifornien.
Nu är det ca. fem veckor kvar innan jag åker och innan dess så kommer jag skriva mycket om förberedelser och tankar kring min resa men även om vad som händer annars i Sverige. Min vardag alltså :)

Enjoy!Bilden är tagen av Emelie för TVÅ ÅR sen. Helt sjukt, känns som igår.


RSS 2.0